Gyásztanácsadás gyerekeknek

Az időpont egyeztetése előzetes bejelentkezés alapján történik. A facebook oldalamon van lehetőség online bejelentkezésre, egyéb esetben emailben vagy telefonon tud jelentkezni.

Egy ülés időtartama 50 perc. Késés esetén is a megbeszélt időpont végén fejezzük be az alkalmat.

Az első alkalommal körvonalazzuk mi lesz a tanácsadási folyamat fókuszában, kb mennyi ideig fog tartani a folyamat, milyen időközönként találkozunk.

Fizetés és lemondás

A fizetés az első találkozással történő megbeszélés alapján, alkalmanként, a találkozás végén,
készpénz formájában történik, online találkozás esetében a megbeszélt időpont előtt átutalással szükséges rendezni. Egy megbeszélt időpont díjtalan lemondására a konzultáció előtt legkésőbb 24 órával van lehetőség sms-ben vegy e-mailben. Amennyiben az ülés megkezdése előtt 24 órán belül értesít a lemondásról, úgy a kimaradt alkalom díját téríteni szükséges, bizonyos esetekben eltekintek ettől.

Szülőkonzultáció

Első alkalom szülő konzultáció, utána tudok segíteni a családoknak, gyerekeknek. következő
alkalommal már a gyerek(ek) kel foglalkozom. Testvérek esetén együtt jöhetnek a testvérek.

Gyerekekkel korosztályuknak megfelelően játékterápiás foglalkozások keretében segítek. A közös játék, a játéktesztek (Világjáték teszt), a bábjáték alkalmas arra, hogy támpontokat adjon a gyerek pszichés helyzetéről, a szükséges segítségről. A meseterápiás foglalkozások, a mesekönyvek, a tematikus társas játékok egy felépített folyamatban képesek segíteni.

Szülőkonzultációra nem csak gyerekterápia mellett van lehetőség, hanem bármilyen olyan esetben, amikor a szülő nevelési kérdésekben bizonytalan, és szeretne egy szakemberrel beszélgetni az általa problémásnak ítélt helyzetekről (pl.: halálfélelem, szorongás, betegségtől félelem, halál és gyász).